Hotel Orašac

//Hotel Orašac

Hotel Orašac nalazi se na Vidikovcu , u neposrednoj blizini Košutnjaka, najpopularnijeg Beogradskog izletišta kao i Ade Ciganlije, najvećeg Beogradskog kupališta.

Hotel Orašac raspolaže i salom za venčanja kapaciteta do 300 mesta, koja redovno prima goste od 2007. godine. Bilo da želite tradicionalno ili moderno venčanje, koktel, zabavu, prijem, rođendan ili slično, sala Hotela Orašac je idealno mesto za sve Vaše proslave. Toplom dobrodošlicom i srpskim gostoprimstvom, naš profesionalni tim stručnjaka učiniće da Vaše venčanje bude venčanje iz snova jer savršena venčanja se ne dešavaju, ona se organizuju.

Pažljivo ćemo saslušati sve Vaše želje, ali osmisliti i nove predloge, u cilju nadmašenja Vaših očekivanja. Pored osnovnih usluga možemo Vam ponuditi i usluge fotografa kao i kamermana, parking mesta za 80 vozila, hostese koje će prijatno dočekati Vaše goste, popularni suvi led prilikom nezaboravnog prvog plesa, gratis noćenje u mladenačkom apartmanu. Neka Vaš događaj bude drugačiji, poseban, jednom rečju jedinstven, a stručnim tim Hotela Orašac je tu da ga učini takvim. Posetite nas i uverite se sami.

E-mail:  orasac.hotel@gmail.com
Kontakt: 063/290-890   I 063/490-890
Adresa: Luke Vojvodića 25N
www.orasacgarni.rs

2018-10-03T12:37:04+00:00