Restoran Amphora

//Restoran Amphora

Nedaleko od ušća dve reke, tamo gde doseže pogled sa Kalemegdana, na najlepšem delu Zemunskog keja, kada “Juga“ ostane iza Vas – dočekaće Vas širom otvorena vrata restorana „Amphora“. Mesto gde snovi postaju java, savršeno ušuškan ambijent, ljubaznost osoblja i očaravajući ukusi internacionalne kuhinje ostaviće Vas bez daha.

Sa kapacitetom do 180 gostiju, spremni smo da za Vas i vašu porodicu i prijatelje ugostimo na najbolji moguć način. Bilo da ste se odlučili za intimnu proslavu u krugu porodice, ili želite da pozovete 180 prijatelja, restoran “Amphora” nudi Vam kompletnu organizaciju dana za pamćenje. Na raspolaganju je raznovrsna trpeza i karta pića, dekoracija po vašoj želji, mladenačka torta, fotograf. Vrhunski tim profesionalaca je garant Vašeg uživanja u svakom trenutku provedenom kod nas.

Pažljiv odabir svežih i kvalitetnih namirnica za pripremu najfinijih jela je koncept na kom se zasniva naša kuhinja. Amphora je dress code modernog hedonizma, koncept koji menja navike i stvara neraskidivu vezu. Boraviti u njemu je ljubav prema lepoj i ukusnoj hrani, požuda koja se produbljuje svakom kapljicom vina, strast koja traje.

Dobro došli u Amphoru!

Sajt: www.restoranamphora.co.rs
Mail: restoranamphora@gmail.com
Kontakt telefon: +381 63 370 966

Adresa: Bulevar Nikole Tesle bb (iza hotela Jugoslavija)
11080 Zemun

2018-11-27T10:49:15+00:00