RIGHT BEAUTY

//RIGHT BEAUTY

Estetski centar za negu lica i tela RIGHT BEAUTY posluje kao izdvojena jedinica u okviru Privrednog društva RIGHT TRAVEL N.D.T doo kome je osnovna delatnost prodaja turističkih aranžmana, avio karata, putnih osiguranja kao i usluge prevoda dokumenata i tekstova sa i bez overe sudskih tumača i prevodioca sa svih svedskih jezika.

Prijatan ambijent, profesionalan i kvalifikovan kadar i preparati najboljih svetskih kozmetičkih kuća su definitivno dobar spoj zbog koga ćete se vraćati u ovaj salon. Ovde možete uživati u mnogobrojnim tretmanima lica i tela, uslugama manikira i pedikira, profesionalne šminke, tretmanima najsavremenije aparativne kozmetike, nadogradnji svilenih trepavica i ruskog volumena kao i u minivalu i botoksu prirodnih trepavica. U ponudi se nalaze razne vrste masaža ( relax, anti stress, anti celulit, maderoterapija, masaža vulkanskim kamenjem).

Nudimo profesionalne konsultacije nutricionista, kao i kozmetičko-estetske programe skidanja masnih naslaga i oblikovanje tela, kombinacijom masaža i kozmetičkih preparata vodećih proizvođača iz sveta kozmetičke industrije.

Još jedan segmen naših usluga su stručne edukacije i radionice.

Sa ciljem da pružamo još bolji kvalitet, mi smo tu zbog Vas.

Estetski centar za negu lica i tela Right Beauty

Katanićeva 2, I sprat, Beograd
060/443 52 93
011/420 06 49

info@rightbeauty.rs
www.rightbeauty.rs

2018-11-26T20:04:29+00:00